Jom main Doom Bots of Doom!28.10.2016Bersatu untuk menewaskan skuad maut, Doom Bots of Doom dan ketua mereka sebelum kawasan anda dimusnahkan! 

Pertahankan kawasan dan rakan-rakan anda... tetapi berhati-hati. 

Doom Bots mempertengahkan dua Game Mode untuk anda. Battle of the Bots adalah Mode pertama, ataupun uji bakat anda secara serius dalam Mode yang tiada batas.

Anda menetapkan Difficulty, jadi anda perlu bersedia menghadapai cabaran ngeri ini! Namun, pemain-pemain yang berjaya memenangi perlawanan Doom Bots akan menerim ikon Little Devil Teemo untuk selama-lamanya.**

**Pemain yang meninggalkan permainan Doom Bots akan terlepas peluang mendapatkan ikon tersebut. Ikon akan dikreditkan dalam akaun anda dalam tempoh seminggu daripada kemenangan anda.
Kami terpaksa mengurangkan permainan RGM pada nota-nota Patch akan datang kerana pembaharuan sedang dijalankan. Anda juga akan melihat ulangan beberapa RGM lain menjelang akir musim ini, namun kami akan melancarkan program baru dalam masa terdekat.

Doom Bots of Doom sedia dimainkan buat waktu-waktu ini:

Doom Bots Mula Tamat
Pusingan 1 Jumaat, 28 Okt (1 petang) Sabtu, 29 Okt (6 pagi)
Pusingan 2 Sabtu, 29 Okt (1 petang) Ahad, 30 Okt (6 pagi)
Pusingan 3 Ahad, 30 Okt (1 petang) Isnin, 31 Okt (6 pagi)
Pusingan 4 Isnin, 31 Okt (1 petang) Selasa, 1 Nov (6 pagi)Doom Bots boleh dimainkan bermula Oktober 20 sehingga Oktober 24. Selamat maju jaya!