[MY] Worlds Viewing Party: Bas Percuma disediakan!17.10.2016Ingin ke Worlds Viewing Party 2016? Kami akan membawa anda ke sana! Disebabkan perbezaan zon masa antara Malaysia dan US, kami menjangkakan perlawanan final bakal berlangsung pada awal pagi sekali gus membuat anda rasa sedikit bimbang. Usahlah bimbang lagi, kami telah menyediakan perkhidmatan bas percuma untuk anda!

Aksi final Worlds 2016 dijangka bermula seawal 7 pagi! Anda diminta menghadiri venue lebih awal supaya acara dapat berjalan dengan lancar seperti dijadualkan. Semestinya, pegawai Garena akan bersama anda sepanjang masa sekiranya sebarang masalah timbul.


MAKLUMAT PENTING

Sila merujuk kepada pengumuman sebelum ini untuk mendapatkan maklumat menyeluruh tentang Worlds Viewwing Party! Berikut adalah info ringkas mengenai acara kami akan datang:

Tarikh: Ahad, 30 Oktober 2016
Masa: 7 pagi - 2 petang (Bas akan bertolak pada 6 pagi)
Tiket: RM 25 setiap satu (Popcorn dan minuman percuma + Tiket Cabutan Bertuah)
Hadiah: 1 Kad Skin (termasuk skin Little Devil Teem dan Curling Veigar + Champions)


JADUAL BAS

Sebanyak tujuh bas akan disediakan sebelum jam 6 pagi, hanya di venue-venue tertentu:

JANGAN LUPA DAFTARKAN NAMA!

Pendaftaran adalah "First Come, First Served"! Cepat sebelum slot bas diisikan penuh!

Bagi mereka yang ingin menyertai bas kami, anda dikehendaki mengisikan borang pendaftaran berdasarkan venue dalam tiket anda:

KUALA LUMPUR
TGV Wangsa Walk 

SELANGOR
TGV One Utama
BAS 1 | BAS 2 | BAS 3 |

PENANG
TGV 1st Avenue 
BAS 1 | BAS 2 |

PERAK
TGV Kinta City
BAS 1 |

JOHOR
TGV Tebrau City
BAS 1 |

*Sila ambil perhatian bahawa perkhidmatan bas percuma tidak diaturkan buat Worlds Viewing Party di TGV Wangsa Walk kerana ia merupakan pembukaan saat terakhir.